skladom

339,50 € s DPH
282,92 € bez DPH

Poslať známemu   Vytlačiť

Fotopasce na zlodejov
Fotopasce na zver
Fotopasce pre poľovníkov
MODELY FOTOPASCÍ
Podľa funkcie MMS
S odosielaním MMS
S odosielaním na e-mail
Uhol 45°- 70°
Fotopasce BUNATY
4G FOTOPASCE

Fotopasca BUNATY Full HD GSM 4G + 32GB SD karta, 8ks batérií ZDARMA!

Vynikajúca fotopasca BUNATY FullHD GSM 4G na zver aj ľudskú "škodnú". 

Moderná fotopasca s integrovaným 4G extra rýchlym GSM modulom, SMS diaľkovým ovládaním. Zo svojho mobilného telefónu si môžete fotopascu prenastavovať, prípadne vypnúť a zapnúť alebo si nechať poslať fotografiu na vyžiadanie. Funkciu SMS ovládanie je možné mať aktivovanú alebo úplne vypnutú. Majte na pamäti, že aktivovaná funkcia SMS ovládanie má výrazný vplyv na spotrebu energie, fotopasca musí byť stále pripojená do siete GSM, preto je vhodné pri využívaní tejto funkcie používať externé napájanie alebo ju napojiť na sieť 220V.

BUNATY FULL HD GSM 4G má výkonnú polohovaciu anténu. Tam, kde ostatné fotopasce strácajú signál, fotopasca BUNATY spoľahlivo funguje. Fotopasca ihneď ako zaznamená pohyb, odosiela urobenú fotografiu na Váš email alebo mobilný telefón. Odosielanie fotografie je veľmi rýchle a v závislosti na kvalite signálu trvá odoslanie fotografie cca 1-3 minúty, máte tak okamžitú informáciu o situácii pred fotopascou. Uhol záberu je u tejto fotopasce 55 ° a je vhodná aj na použitie na dlhšiu vzdialenosť. Tento štandardný uhol snímania používajú všetky bežné fotografické prístroje. Nastavenie fotopasce na odosielanie záberov GSM je jednoduché vďaka kvalitnému českému manuálu a video návodu, kde podrobne vysvetľujeme ako správne fotopascu nastaviť. Menu fotopasce je samozrejme v češtine.

Fotopasca BUNATY Full HD GSM 4G vie súčasne ako robiť fotografie tak i natáčať krátke videá. Stačí nastaviť režim FOTO + VIDEO, kedy fotopasca zaznamená pohyb a ihneď urobí fotografiu, ktorú okamžite odosiela na Váš email alebo mobilný telefón. Súčasne s týmto ihneď natáča krátke video. Video nie je však odosielané na email, ale je uložené na SD karte fotopasce. Fotopasca podporuje SD karty s kapacitou až 32GB. Túto funkciu využijete najviac pri použití fotopasce na ochranu majetku, kedy fotografia, ktorá Vám dorazila do emailu je len zlomkom sekundy danej situácie a páchateľ môže byť vyfotografovaný zozadu a nemusí byť dobre spoznať. Máte tak jedinečnú možnosť vrátiť sa k fotopasci a pozrieť si video záznam z SD karty. 10 sekúnd videa Vám napovie o situácii ďaleko viac ako jedna fotografia.

Fotopasca BUNATY Full HD GSM 4G pracuje na 8 klasických tužkových batérií. Odporúčame používať kvalitné lítiové batérie alebo na ekonomickú prevádzku si môžete u nás zakúpiť batériu externú. Externá batéria vydrží naozaj veľmi dlho a je nabíjateľná. Externú batériu je možné k fotopasci pripojiť pomocou externého konektora, ktorý je u fotopascí BUNATY samozrejmosťou.

Fotopasca BUNATY full HD GSM disponuje aj funkciou časovača. Časovač umožní nastaviť fotopascu na prevádzku len v určitom časovom období napríklad od 18 hodín do 6 hodiny ráno. Rozlíšenie fotografií 16MP a videa vo Full HD kvalite zabezpečí kvalitný záznam vo dne ako aj v noci. Fotopasca používa moderný a úplne neviditeľný nočný prísvit poslednej generácie s vlnovou dĺžkou 940 nm, ktorý zaručuje, že ani pri priamom pohľade do fotopasce za úplnej tmy nie je ľudským okom vidieť, že Vás fotopasca vyfotografovala. Fotopasca je tak vhodná ako na ochranu majetku, tak aj na sledovanie pohybu zveri.

Tým, čím sa fotopasce BUNATY úplne odlišujú od konkurenčných značiek je nielen spoľahlivosť, technická podpora a kvalitný servis v Českej republike, ale hlavne konštrukčné prevedenie fotopasce. Nenájdete fotopascu, ktorá by mala veľký LCD displej na prednej strane fotopasce. Na displeji priamo vidíte, čo budete fotografovať. Laserové ukazovadlo, ktoré Vám uľahčí zacielenie fotopasce za horších svetelných podmienok, umiestnenie zapínacieho tlačidla a ovládacích prvkov, ktoré sú dobre dostupné na prednej strane fotopasce.

Umiestnenie batérií je úplne oddelené od elektroniky, aby náhodou nedošlo v prípade vytečenia nekvalitných batérií k nenávratnému poškodeniu celej fotopasce. Fotopasca BUNATY má pohybové čidlo, objektív a nočný prísvit veľmi blízko pri sebe a toto riešenie umožňuje, že veľmi ľahko môžete viac ako polovicu fotopasce úplne schovať. Fotopasca má minimum lesklých plôch a maskovanie je naozaj jednoduché. Fotopasca je tiež vybavená funkciou prepisovania starých záznamov na SDkarte pri jej zaplnení. Všetky časti sú dobre izolované, preto fotopasca BUNATY full HD GSM môžete používať aj v najnáročnejších podmienkach. Dážď, sneh, mráz fotopasci nevadí! Fotopasca BUNATY full hd dobre poslúži ako na ochranu majetku, tak aj na sledovanie pohybu zveri. Fotopasca je vyrobená priamo pre Českú republiku a aj v Českej republike je zaistený kvalitný servis.

Ku každej fotopasci BUNATY obdržíte SD kartu a sadu základných batérií ZADARMO. 

 

  • Ovládanie pomocou SMS na diaľku
  • Prepis záznamu pri zaplnení SD karty
  • 16 Mpx foto rozlíšenie
  • Prenos cez 4G
  • Telo prístroja v maskovanom prevedení s minimom lesklých plôch
  • Integrovaný GSM modul s podporou prenosu GPRS
  • Ovládanie pomocou farebného displeja na prednej strane fotopasce
  • Obrazový snímač CMOS až 12MP podľa nastavenia Farebný
  • Objektív F / NE = 3,1 mm
  • FOV (Zorné pole) = 52°
  • IR-dosvit až 15m
  • Pamäťová karta až SD16GB
  • Rozlíšenie videa až 1080P FULL HD
  • PIR nastaviteľná citlivosť (Vysoká / Normálna / Nízka)
  • Rýchlosť spúšte 0,8s
  • Dĺžka videa až 60s
  • "odtlačok" na fotografii - dátum + čas
  • Napájanie 8 × AA
  • Rozmery 132mm x 88mm x 65mm
  • Prísvit o vlnovej dĺžke 940nm! 

Napíšte nám

kod

Podobné produkty

Prečo nakúpiť na Fotopasce-lacno.sk?

Sme obchodná spoločnosť so skúsenosťami, históriou a zameraním na e-commerce. Ponúkame Vám kvalitu a dostupné ceny. Rýchlosť - spoľahlivosť - záruka - servis.

  • Rýchle dodanie

    Existuje vždy viac možností, ako po nákupe prevziať svoj tovar. Vyberte si tú, ktorá je Vám najbližšia a najrýchlejšia. Pracujeme vždy rýchlo, k Vašej spokojnosti.

  • Široká ponuka

    V našom špecializovanom e-shope sa v súčasnosti nachádza viac ako 100 tovarových položiek a to číslo nie je konečné. Vyberáme pre Vás len kvalitný sortiment, spoľahlivosť a kvalitu.

  • Pravidelné akcie

    Nakupovanie je zábava. Pridajte sa k našim spokojným užívateľom, pre ktorých sa tiež nakupovanie stalo zábavou a sledujte pravidelné akcie, súťaže, zľavy a bonusy. určite sa to oplatí.

Tieto stránky používajú technológiu Cookies pre skvalitnenie ponúkaných služieb.
Ak prechádzate tento web bez zmeny nastavenia Cookies vo vašom prehliadači, vyjadrujete tým súhlas s ich používaním. Podrobnejšie informácie Beriem na vedomie