skladom

211,55 € s DPH
176,29 € bez DPH

Poslať známemu   Vytlačiť

Fotopasce na zlodejov
Fotopasce na zver
Fotopasce pre poľovníkov
Bez odosielania MMS
Uhol 45°- 70°
Fotopasce BUNATY

16GB SD karta, 8ks batérií ZDARMA. U nás dostanete fotopascu kompletnú vrátane batérií a SD karty.

Fotopasa so záznamom na SD kartu a uhlom snímaniaí 55°. Rozlíšenie 16 MP a video vo FULL HD kvalite. Veľký LCD displej na prednej strane fotopasce a laserové ukazovátko zabezpečí presné zameranie sledovanej plochy. Skvelé maskovanie s minimom lesklých plôch. Pokročilé funkcie nastavenia vrátane časovača a časozberu! Moderná fotopasca na zlodeja aj na zver! Model roku 2019.

Fotopasca Bunaty FULL HD je model 2019! Fotopasca je výborná NA ZLODEJOV aj na ZVER! Model roku 2019 je vylepšená verzia -  silnejší neviditeľný prísvit ako pri staršej, veľmi úspešnej verzii! To najlepšie na zlodejov a zver bez kompromisov! Vyrobené pre Českú a Slovenskú republiku, kompletné české menu a kvalitný manuál!! Jediná nám známa fotopasca na trhu kombinujúcaí skvelé maskovanie s minimom lesklých plôch na prednej časti fotopasci. Presne zamierite fotopascu laserovým ukazovátkom a zároveň všetko čo fotopasca bude snímať vidíte na veľkom displeji na prednej strane fotopasce! Väčšina fotopascí iných značiek majú displeje na zadnej časti fotopasce, proto musíte zaměření fotopasti pri montáži odhadovat! 

Nočná kvalita fotografií je vďaka o 40% zosilnenému neviditeľnému prísvitu výrazne vyššia ako u iných zdanlivo podobných značiek fotopascí! Kvalita záznamu sa vyrovná alebo presahuje drahšie modely iných značiek a zachováva úplne neviditeľné nočné snímanie s vlnovou dĺžkou 940 nm! Video so zvukom v FULLHD kvalite! Citlivé pohybové čidlo! Fotopasca vyladená naozaj do detailu za priaznivú cenu! Čítajte ďalej v popise v čom fotopasca BUNATY vyniká pred konkurenciou!

Nočné fotografie z fotopascí BUNATY patria medzi najlepšie v ponuke!

Prečo fotopasca Bunaty Full HD a v čom je lepšia ako ostatné fotopasce?

1.Skvelé maskovanie a spracovanie s dokonalou izoláciou proti nepriaznivým vplyvom

Minimum lesklých plôch na prednej strane fotopasce. Neviditeľný prísvit opticky maskovaný do menších častí a tým znižuje možnosť odleskov za denného svetla. Fotopasca Bunaty sa jednoducho maskuje. Kvalitné spracovanie všetkých plastových dielov s predným krytom v 3D!

2. Veľký LCD displej logicky umiestnený na prednej časti fotopasce, po odklopení predného krytu!

Fotopascu umiestnite na požadované miesto a na displeji presne vidíte čo fotopasca bude snímať! Drvivá väčšina výrobcov má u fotopascí displej umiestnený na zadnej časti fotopasce, preto pokiaľ fotopascu inštalujete, musíte iba odhadovať, kam fotopasca mieri a čo bude snímať. Žiadna fotopasca ScoutGuard, UO VISION a Acorn (okrem starých modelov 6210, ktoré majú veľmi slabý neviditeľný blesk) vám neumožní sa pozrieť na displej a prekontrolovať zameranie fotopasce!

3. Integrované Laserové ukazovadlo, ktoré Vám opäť uľahčí zameranie fotopasce na požadovaný cieľ.

 

Ak požaduje zákazník inštalovať fotopascu do vyšších miest, býva veľmi ťažké správne zamerať fotopascu, ale pri fotopasci BUNATY zapnete jednoducho laserové ukazovátko, máte tak fotopascu zameranú v priebehu okamihu a všetko si ešte jednoducho overíte na veľkom displeji! Len veľmi ťažko budete na trhu hľadať fotopascu s laserovým ukazovátkom a predným displejom, ktorý bude zobrazovať aktuálne snímanú plochu! Žiadna fotopasca Acorn, ScoutGuard, Keepguard, UO vision toto neumožňuje!

4. Vypínanie a zapínanie je u fotopascí BUNATY jednoduché!

Fotopasce Acorn a ScoutGuard majú nelogicky umiestnený prepínač OFF, ON v spodnej časti fotopasce!

Ak je fotopasca umiestnená je veľmi ťažké fotopascu týchto značiek vypnúť bez demontáže, musíte fotopascu zložiť a vziať do ruky, otočiť a malý prepínač prepnúť! Navyše tento prepínač je veľmi náchylný na ulomenie! Fotopasca BUNATY má prepínač veľký a prehľadný, umiestnený pod predným krytom. Kryt fotopasce odklopíte a jednoducho prepínač prepnete do požadovanej polohy!

5. Výmena batérií je pri fotopasci BUNATY naozaj jednoduchá, fotopascu nemusíte demontovať, iba odklopíte predný kryt, stlačíte tlačidlo a vysuniete zásobník s batériami. Potom vymeníte za nové a zásobník späť zasuniete, nemusíte fotopascu dávať dole napríklad zo stromu!

Fotopasce Acorn ScoutGuard musíte pre výmenu batérií vždy zložiť, vziať do ruky a batérie vymeniť!

Pokiaľ dôjde k vytečeniu batérií, u fotopascí Acorn, ScoutGuard dôjde väčšinou k nenávratnému zničeniu fotopasce, fotopasce BUNATY majú batérie oddelené v zásobníku tak, aby nedošlo k poškodeniu fotopasce!

6. Zistenie stavu batérií pri fotopasci BUNATY  je narozdiel od iných fotopascí jednoduché! Jednoducho odklopíte predný kryt a na veľkom displeji vidíte stav batérií. Pri fotopasciach Acorn (okrem starého modelu 6210 so slabým neviditeľným bleskom) vďaka umiestneniu displeja na zadnej strane fotopasce musíte vždy fotopascu demontovať pre zistenie stavu batérií!

7. Skvelá kvalita nočných fotografií, ktorá prevyšuje aj oveľa drahšie fotopasce. Porovnanie záberov z fotopascí ACORN a ScoutGuard nižšie.

8.VIDEO vo FULLHD kvalite so záznamoem zvuku!

 

Len veľmi ťažko budete hľadať na trhu fotopascu v tejto cenovej hladine so záznamom videa a so zvukom vo FULLHD kvalite! Fotopasca BUNATY vie kombinovať ako fotografovanie, tak záznam videa tzn., pri zaznamenaní pohybu fotopasca podľa Vášho nastavenia urobí fotografiu, video alebo fotografiu s videozáznamom.

9. Kvalitné multizónové pohybové čidlo reagujúce na teplo s maximálnym dosahom!

10. Fotopasca Bunaty je vyrobená pre Českú a Slovenskú republiku, čo garantuje kvalitný a rýchly servis! Kompletné české menu a kvalitný český manuál je samozrejmosťou vrátane telefonickej podpory pri nastavení fotopasce!
Fotopasca BUNATY má ďalšie funkcie ako napríklad časovač, kde si môžete nastaviť od kedy do kedy má byť fotopasca aktívna. Funkcia časozberu je ideálna na monitorovanie veľkých plôch alebo akékoľvek iné časozberné snímanie, kedy fotopasca fotí v pravidelnom intervale bez nutnosti zaznamenania pohybu!

Pozor na... 

POZOR! Požadujte najnovší model so zosilneným prisvietením, na trhu sú zdanlivo podobné fotopasce, ale s menším počtom led diód! Viete, že drvivá väčšina fotopascí dostupných na českom  a slovenskom trhu nemá displej na prednej strane tela fotopasce, ale zozadu? Narazíte hneď na prvý problém ako zacieliť fotopascu na sledované miesto. Iba odhadom, niekedy je to ľahké ak fotíte na krátku vzdialenosť, ale ak fotopascu chcete umiestniť do vyšších miest už býva zameranie sledovanej oblasti veľmi ťažké, len odhadujete kam fotopasca asi mieri! Fotopasce Bunaty majú veľký LCD displej na prednej strane fotopasce a integrované laserové ukazovadlo. Jednoducho na displeji vidíte, čo presne fotopasca bude snímať a so zameraním vám pomôže laserové ukazovadlo, ktorým presne fotopascu zacielite.

Recenzia - Predstavujeme Fotopascu Bunaty Full HD

Fotopasce BUNATY sú na trhu už od roku 2015 a patria medzi najpredávanejšie fotopasce v Českej a Slovenskej republike! Tento model je s rýchlejším procesorom, ale hlavne s o 40% účinnejším neviditeľným prísvitom, ako jeho predchádzajúce verzie! Fotografie sú za úplnej tmy jasnejšie než u iných zdanlivo podobných fotopascí! 

Ukázka video sekvencií:

 
Novinka roku 2017! Fotopasca Bunaty Full HD prináša rad zlepšení, ktoré ocenia užívatelia najmä pri kontrole a prehliadke fotopasce, výmene pamäťovej karty či batérií. Výrobca stavil na ľahké a jednoduché ovládanie, odstránil nedostatky, ktorými trpia iné značky, ktoré sú dostupné v našom regióneu. Možno povedať, že fotopasca Bunaty Full HD je predstaviteľom novej generácie týchto výrobkov s jednoduchým a prehľadným ovládaním a súčasne s vynikajúcou kvalitou zhotovovaných záberov. Samozrejmosťou je úplne neviditeľné snímanie o frekvencii 940 nm, teraz pre rok 2017 s o 40% zosilneným účinkom! Kompletné české menu a kvalitný manuál! Fotopasca bola vyvinutá priamo pre Česko-Slovenský trh!

Fotopasca Bunaty Full HD sa predáva v dvoch verziách - ako základný model a ďalej s GSM modulom, ktorý umožňuje posielať fotografie na email alebo mobilný telefón. Vďaka úprave s GSM môžete dostávať záber vo forme MMS na mobil okamžite po vyfotení, alebo na email prostredníctvom internetovej siete. V tejto recenzii sa pozrieme na oba modely a zoznámime sa kompletne s možnosťami nastavenia!

Pre slovenského užívateľa je príjemné, že nápisy na obale fotopasce sú v češtine, čomu ešte stále veľmi dobre rozumieme a zároveň máme istotu, že tento výrobok je určený pre náš trh. Aj dnes sa bohužiaľ stáva, že predajcovia u zahraničných výrobkov iba prehrajú softvér, ale inak sa používateľ so zrozumiteľným jazykom nestretne. Poteší tiež to, že pri oboch modeloch sú k dispozícii všetky potrebné káble, takže nie je nutné ich zvlášť objednávať. Nová fotopasca Bunaty Full HD má navyše kvalitný popruh so silnou sponou.

Pohodlné vkladanie pamäťovej karty z boku prístroja. 

Fotopasca Bunaty Full HD je vyrobená z kvalitných plastových dielov, čo je dôležité ako ochrana pred poveternostnými podmienkami. Aj pri podrobnom skúmaní je jasné, že diely sedia presne, nikde nie sú štrbiny, výrobca venoval dostatočnú pozornosť ochrane pred vlhkosťou. Na rozdiel od iných fotopascí sa pri tomto modeli vkladá pamäťová karta (SD) z boku, čo je určite praktickejšie ako zo spodu prístroja tak ako u iných značiek. Model BunatyFull HD sa dodáva vo farebným prevedení CAMO, čo je imitácia lístie. Variant CAMO pôsobí vydarene ideálne pre české podmienky, farebný odtieň má všetky predpoklady dobre maskovať umiestnenie fotopasce. Nie je neobvyklé, že iní výrobcovia volia farebné odtiene prevedenia CAMO príliš svetlé a fotopasca sa horšie maskuje.

Ochrana proti prezradeniu pasce. 

Fotopasca Bunaty Full HD je vybavená nočným prisvietením, čo je infračervené svetlo pre ľudské či zvieracie oko neviditeľné, ale umožňuje obstaranie kvalitného záberu aj za úplnej tmy. Technické riešenie prísvitu na modeli Bunaty, ktoré je rozčlenené do viacerých oddielov, zaisťuje tak, aby na fotopasci bolo čo najmenej lesklých plôch. Tie môžu pri slnečnom svite svojím odrazom vyplašiť zviera či prezradiť umiestnenie fotopasce prípadnému zlodejovi. Inteligentné je umiestnenie pohybového senzora, objektívu a prísvitu čo najbližšie k sebe, čo uľahčuje maskovanie. Polovicu prístroja možno úplne schovať. O maskovanie fotopasce sa môžete dočítať v článku Ako maskovať fotopascu ..

Displej na prednej strane a laserové ukazovadlo. 

Po odklopení ochranného plastového krytu vidíte všetky dôležité časti, funkcie a tlačidlá. Na prednej časti otvorenej fotopasce Bunaty Full HD zaujme veľký farebný displej, ktorý vám umožňuje vidieť miesto, kam mieri objektív. Vďaka laserovému ukazovátku potom smer objektívu presne zamierite a vyladíte. Je to výhodné pri kontrole umiestnenia prístroja a nového nastavenia. Pri prístrojoch, kde displej chýba, môžete miesto len hrubo odhadnúť. To je nedostatok najmä v prípade, že hlavným účelom fotopasce je ochrana majetku. Niektoré fotopasce majú tiež displej, ale ten je umiestnený väčšinou na zadnej strane tela prístroja, čo značne komplikuje presné zacielenie. To je problém, ak chcete fotopascu umiestniť na vyššie položené miesto. Fotopasca Bunaty Full HD umiestnením displeja na prednú stranu tento nedostatok odstránila.

Displej fotopasce Bunaty informuje užívateľa (Obr. 3) o všetkých aktivitách, napríklad o zvolenom režime, či je prístroj nastavený len na fotenie, video či na oboje. Ďalej okamžite vie, či je v prístroji vložená SD karta, aká je sila signálu či názov operátora (iba pri modeli s GSM). Z displeja sa tiež dozvie, aký je stav batérií, koľko prístroj vyfotil záberov a aká je kapacita SD karty.

Prepínače, nastavenie fotopasce. 

Oproti iným výrobkom fotopasca Bunaty Full HD má tlačidlo zapínania a vypínania (ON, OFF, TEST) umiestnené na hlavnej stene fotopasce. Je to prehľadné riešenie, pretože všetky funkcie sú na jednom mieste. Niektoré iné výrobky majú umiestnenie vypínača na spodnej časti prístroja, takže fotopascu musíte vziať do ruky, otáčať s ňou, alebo sa snažiť tlačidlo nahmatať, čo je v ťažkom teréne nepríjemné. Fotopasca Bunaty tento problém vyriešila. Vypínanie a zapínanie fotopasce je jednoduché a nehrozí, že by sa tlačidlo ulomilo ako v prípade umiestnenia na spodu prístroja. Prístroj nastavíte pomocou menu a ďalších 5 tlačidiel.

Ľahká manipulácia i kontrola batérií.

Prekvapivo jednoduchá je taktiež výmena a kontrola batérií. Nie je nutné demontovať prístroj, s ktorým ste mali prácu a umiestnili ho do správnej polohy napríklad na strom. Len odklopíte predný kryt, stlačíte tlačidlo a vysuniete zásobník s batériami. V teréne túto funkciu určite oceníte. Výhodou je tiež to, že fotopasca Bunaty má batérie v zásobníku oddelené, takže ani pri prípadnom vytečení batérie sa fotopasca na rozdiel od iných značiek nijako nepoškodí. Veľmi rýchlo a pohodlne batérie skontrolujete. Stačí odklopiť kryt a na displeji hneď vidíte, koľko energie batérie ešte majú.

Full HD u Bunaty nie je žiadny reklamný trik. 

Model Bunaty Full HD vďaka kvalite zachytených záberov je oveľa lepší ako niektoré podstatne drahšie prístroje. Vie nielen zhotovovať statické snímky, ale aj videá vo Full HD kvalite so záznamom zvuku. Všetko sa dá ľahko nastaviť. Môžete prístroj upraviť tak, že vám vyhotoví iba fotografie, video alebo oboje. K ďalším užitočným funkciám fotopasce Bunaty patrí napríklad Časovač, s ktorého pomocou presne zvolíte dobu, po ktorú bude fotopasca aktívna a kedy bude reagovať na snímač pohybu. Funkcia časozberu zase umožňuje tzv. Časozberné snímanie v určenom pravidelnom intervale bez ovplyvnenia čidlom pohybu. Dôležitá funkcia je napríklad PIR interval, ktorý určuje časové oneskorenie medzi snímkami. Na fotopasce Bunaty sa dá tiež nastaviť citlivosť pohybových snímačov či dĺžka videa.

Výhoda domáceho servisu

Fotopasca Bunaty Full HD sa vyrába pre Česko i Slovensko, k dispozícii je zrozumiteľný manuál. Výhodou tohto prístroja je, že domáci servis je rýchlejší a prístupnejší, ako dohovor so zahraničím. Výrobca prístrojov Bunaty ponúka aj telefonickú komunikáciu pri riešení niektorých zložitejších otázok nastavenia prístroja.

Možnosti nastavenia - podrobný popis. 

Prvé spustenie je naozaj jednoduché!

1.Do fotopasce zboku vložte SD kartu v smere šípky - viď obrázok! Bez SD karty nikdy fotopasca nebude pracovať! Používajte kvalitné SD a SDHC karty s kapacitou 8 až 32GB!

2. Stlačte tlačidlo OPEN v pravom spodnom rohu fotopasce a zo spodnej časti fotopasce vysuňte batériový box! Do batériového boxu vložte 8 kusov AA batérií! V batériovom boxe je vyznačený smer polarity batérií! Najlepšie výsledky dosiahnete vložením batérií lítiových! Ak nebudete dlhšiu dobu fotopascu používať, batérie vyberte! Vytečené batérie môžu fotopascu nenávratne poškodiť - záruka na toto poškodenie sa nevzťahuje! 

3. Ak máte vložené batérie v správnej polarite, zasunutý batériový box a vloženú SD kartu, prepnite prepínač viď. obrázok z polohy OFF do polohy TEST!

4. Na displeji fotopasce sa zobrazí úvodná obrazovka!

 

 

POZOR! Sila signálu, info o vložení SIM a názov operátora sa zobrazí len pri modeloch fotopasce s GSM modulom! 

NASTAVENIE POLOŽIEK V MENU FOTOPASCA!

POZOR! Ak fotopasca bude 1 minútu bez stlačenia tlačidla, fotopasca sa automaticky vypne! Fotopasca má celkom 6 nastavovacích tlačidiel, 4 v ľavej časti označenej šípkou a dve tlačidlá v pravej časti vedľa displeja označenej "MENU" a "OK"

Stlačením tlačidla menu sa zobrazí prvá položka nastavenia: listovanie v menu vykonávame pomocou štyroch tlačidiel vľavo od displeja. prvé dve tlačidlá hore slúžia na listovanie v menu (hore a dole v smere šípok), ďalšie dve tlačidlá dolu slúžia na zmenu označenej položky.

Akúkoľvek zmenu a prevedenie potvrdíme tlačidlom OK. Tlačidlom MENU sa vždy môžeme vrátiť na úvodnú obrazovku. 

Úvodná obrazovka menu  

Vybrať jazyk - tu môžeme zvoliť jazyk menu fotopasce - prednastavená je čeština! Nastavenie fotoaparátu - označením položky OK vstúpime do hlavného menu fotopasce, kde môžeme nastaviť jednotlivé parametre a funkcie SMTP / MMS nastavenia (táto položka sa zobrazuje len pri modeloch s GSM) - tu sa zobrazia jednotlivé parametre potrebné k zasielaniu fotografií alebo emailov, v tejto položke menu nemožno nič pomocou tlačidiel meniť, slúži len na overenie správnosti nahraných údajov z PC!

Zvolili sme v prvom menu položku nastavenia fotoaparátu! Teraz sa presuniete do hlavného menu nastavenia fotopasce, kde môžeme nastavovať všetky dôležité položky!

NASTAVENIE FOTOPASCE - hlavné menu

Režim - máte možnosť zvoliť režim fotografovania, Video sekvencie, alebo kombinácia fotografovanie + video - v tomto režime fotopasca nasníma jednu fotografiu a následne začne natáčať video v nastavenej dĺžke. Rozlíšenie fotografie - zvolíte rozlíšenie fotografií v MP Rozlíšenie videa - zvolíte rozlíšenie video sekvencií FOTO Serie - máte možnosť zvoliť sekvenciu až troch záberov urobených tesne za sebou. Ak fotopasca zaznamená pohyb môže zaobstarať až 3 zábery tesne za sebou - všetko podľa vášho nastavenia!

Dĺžka videa - máte možnosť zvoliť dĺžku video sekvencie až 1 minúty - POZOR - príliš dlhé videá majú veľký vplyv na výdrž batérie. Zvuková signalizácia - máte možnosť vypnúť "pípanie" tlačidiel. Nastavenie hodín - v tejto položke nastavujete dátum a čas, ktorý sa následne bude zobrazovať na fotografiách. Pevný čas - tu môžete nastaviť časové obdobie od kedy do kedy má byť fotopasca aktívna.

Časový interval - Ak je táto funkcia v polohe zapnuté - fotopasca bude fotografovať v pravidelne nastavenom intervale bez ohľadu na to či zaznamená pohyb - bude zhotovovať tzv, časozberné zábery.

PIR interval - jedna z najdôležitejších funkcií a nastavení, tu nastavujete časové oneskorenie medzi jednotlivými snímkami pri zaznamenaní pohybu. Príklad: Ak je PIR interval nastavený na 1 minútu, fotopasca zaznamená pohyb, urobí fotografiu alebo video podľa Vášho nastavenia a následne sa na 1 minút vypne, po minúte sa zapne a čaká či pred fotopascou pohyb je alebo nie je, ak pohyb je stále, zaobstarajú ďalšiu snímku, ak pohyb už nie je, je aktivovaná a čaká na to až zaznamená ďalší pohyb!

POZOR! ak používate fotopascu s GSM modulom odporúčame nastaviť PIR interval na 1- až 2 minúty minimálne, žiadna fotopasca nestihne odosielať snímky rýchlejšie! Citlivosť - tu máte možnosť nastaviť citlivosť pohybových čidiel. Časová pečiatka - Pokiaľ je funkcia zapnutá bude na zhotovenej fotografii dátum a čas. Pokiaľ je funkcia nastavená na vypnuté - bude zhotovená fotografie bez uvedeného času a dátumu!

Továrenské nastavenia - tu môžete fotopascu reštartovať do továrenského nastavenia. Stiahnite si PC -software - tu máte možnosť vygenerovať na SD kartu softvér na nastavenie fotopasce na zasielanie fotografie na mobil alebo email - táto položka je aktívna len pri fotopasci s GSM modulom. Verzia - tu máte možnosť nahliadnuť na číselné označenie softvéru fotopasce

Ďalšie funkcie fotopasce. Aktivácia laserového ukazovátka: Pokiaľ je fotopasca v úvodnej obrazovke - tzn, nie je aktivované menu, ale na obrazovke sa Vám zobrazuje práve aktuálne snímaný obraz stlačte v ľavom rade tlačidiel druhé tlačidlo zo spodu, aktivuje sa laserový lúč, ktorým môžete fotopasca presne namieriť na sledované miesto. Rovnakým tlačidlom potom máte možnosť laser vypnúť!

Prehliadanie fotografií: Nasnímané fotografie a videá si môžete prezerať vo vašom PC tak ako z bežného digitálneho fotoaparátu! SD kartu vložíte do čítačky pamäťových kariet a/alebo pripojíte fotopascu k PC pomocou USB kábla, ktorý je súčasťou dodávky!

Ďalšou možnosťou je prezeranie priamo na LCD monitore fotopasce, postup je nasledujúci: Ak je fotopasca v úvodnej obrazovke - tzn, nie je aktivované menu, ale na obrazovke sa Vám zobrazuje práve aktuálne snímaný obraz stlačte ľavé úplne spodné tlačidlo - na displeji sa zobrazí posledná urobená fotografia - pre listovanie medzi zábermi použijete dve guľaté tlačidlá nad sebou v ľavej časti displeja úplne hore.

Ak pri prezeraní fotografií stlačíte tlačidlo "MENU" máte možnosť vymazať aktuálne zobrazenú fotografiu alebo zmazať všetky zhotovené fotografie na SD karte! Návrat na úvodnú obrazovku vykonáte stlačením tlačidla "OK"

FOTOGRAFOVANIE - ak sú všetky funkcie nastavené - prepnite prepínač z polohy TEST do polohy "OFF" a následne do polohy "ON" na fotopasci zabliká 5x led dióda biela - následne je fotopasca aktivovaná a už čaká na záznam pohybu

UKÁŽKA FOTOGRAFIÍ

Technické parametre

  • Telo prístroja je maskované s minimom lesklých plôch
  • Ovládanie pomocou farebného displeja na prednej strane fotopasce
  • Obrazový snímač CMOS až 12MP podľa nastavenia Farebný
  • Objektív F / NE = 3,1 mm
  • FOV (Zorné pole) = 52°
  • IR-dosvit až 20m
  • Pamäťová karta až SD16GB
  • Obrazové rozlíšenie až 12MP podľa nastavenia
  • Rozlíšenie videa až 1080P FULL HD
  • PIR nastaviteľná citlivosť (Vysoká / Normálna / Nízka)
  • Rýchlosť spúšte 0,8s
  • Dĺžka videa až 60s
  • Pečiatka  na fotografii - dátum + čas
  • Napájanie 8 × AA
  • Rozmery 132mm x 88mm x 65mm
  • Prísvit o vlnovej dĺžke 940nm! 

Napíšte nám

kod

Podobné produkty

Prečo nakúpiť na Fotopasce-lacno.sk?

Sme obchodná spoločnosť so skúsenosťami, históriou a zameraním na e-commerce. Ponúkame Vám kvalitu a dostupné ceny. Rýchlosť - spoľahlivosť - záruka - servis.

  • Rýchle dodanie

    Existuje vždy viac možností, ako po nákupe prevziať svoj tovar. Vyberte si tú, ktorá je Vám najbližšia a najrýchlejšia. Pracujeme vždy rýchlo, k Vašej spokojnosti.

  • Široká ponuka

    V našom špecializovanom e-shope sa v súčasnosti nachádza viac ako 100 tovarových položiek a to číslo nie je konečné. Vyberáme pre Vás len kvalitný sortiment, spoľahlivosť a kvalitu.

  • Pravidelné akcie

    Nakupovanie je zábava. Pridajte sa k našim spokojným užívateľom, pre ktorých sa tiež nakupovanie stalo zábavou a sledujte pravidelné akcie, súťaže, zľavy a bonusy. určite sa to oplatí.

Tieto stránky používajú technológiu Cookies pre skvalitnenie ponúkaných služieb.
Ak prechádzate tento web bez zmeny nastavenia Cookies vo vašom prehliadači, vyjadrujete tým súhlas s ich používaním. Podrobnejšie informácie Beriem na vedomie