skladom

55 € s DPH
45,83 € bez DPH

Poslať známemu   Vytlačiť

Power

Zvýhodnená sada obsahuje:

1 x napájací kábel so svorkami

1 x Akumulátor 6V/7Ah

1 x Nabíjačka batérií 2/6/12V

Kombináciou týchto troch produktov sme si dovolili pre Vás pripraviť aj veľmi zaujímavú cenu, oveľa zaujímavejšiu, ako keby ste kupovali tieto tri komponenty samostatne.

Sada je vhodná pre napájanie všetkých typov fotopascí a jej funkciu oceníte tam, kde nemáte, alebo nechcete mať fotopascu často pod kontrolou a dostanete sa k nej zriedkakedy. Naše vysokokapacitné batérie udržia Vašu fotopascu veľmi dlhú dobu v prevádzke a tým pádom Vám ušetrí množstvo času, ktorý by ste strávili kontrolou stavu batérií a ich výmenou pri fotopasti samotnej.

Ako bonus sme k tomuto setu zakomponovali skvelú a veľmi praktickú nabíjačku týchto akumulátorov

Ďalšou výhodou nami dodávaných nabíjačiek je ich univerzálnosť – môžete dobíjať aj akumulátory zo záhradnej techniky, detských elektro autíčiek, trojkoliek atď.

- Napájací kábel so svorkami na batériu a konektorom, dĺžka cca 1,8 - 2m

- Akumulátor 6V/7Ah Napätie: 6 V,  Kapacita: 7 Ah  Rozmery: 151 x 34 x 94 mm  Celková výška (s koncovkami): 100 mm  Pripojenie (koncovky): plochý konektor 4,8 mm  Hmotnosť: cca 1,2 kg  Menovitá kapacita (25°C)  7,0 Ah - platí pri zaťažení menovitým prúdom 0.35A po dobu 20 hodin 6,8 Ah - platí pri zaťažení menovitým prúdom 0.68A po dobu 10 hodín. Vnútorný odpor (plne nabitá batéria): 15 mΩ 

Nabíjacie napätie:  Záložná prevádzka "standby": 6,8 - 6,9 V.  Cyklické použitie: 7,3 - 7,4 V  Počiatočný prúd < 2,1 A.  Samovybíjanie < 3%, 25°C 

- Inteligentná nabíjačka akumulátorov AUTO/MOTO  

Inteligentná nabíjačka je určená pre externé akumulátory určené najmä pre fotopasce, záložné zdroje, automobily, motocykle, záložné akumulátory. Nabíja olovené aku WET (kyselinové), MF (bezúdržbové), záložné akumulátory VRLA, AGM i GEL.

Napíšte nám

kod

Podobné produkty

Prečo nakúpiť na Fotopasce-lacno.sk?

Sme obchodná spoločnosť so skúsenosťami, históriou a zameraním na e-commerce. Ponúkame Vám kvalitu a dostupné ceny. Rýchlosť - spoľahlivosť - záruka - servis.

  • Rýchle dodanie

    Existuje vždy viac možností, ako po nákupe prevziať svoj tovar. Vyberte si tú, ktorá je Vám najbližšia a najrýchlejšia. Pracujeme vždy rýchlo, k Vašej spokojnosti.

  • Široká ponuka

    V našom špecializovanom e-shope sa v súčasnosti nachádza viac ako 100 tovarových položiek a to číslo nie je konečné. Vyberáme pre Vás len kvalitný sortiment, spoľahlivosť a kvalitu.

  • Pravidelné akcie

    Nakupovanie je zábava. Pridajte sa k našim spokojným užívateľom, pre ktorých sa tiež nakupovanie stalo zábavou a sledujte pravidelné akcie, súťaže, zľavy a bonusy. určite sa to oplatí.

Tieto stránky používajú technológiu Cookies pre skvalitnenie ponúkaných služieb.
Ak prechádzate tento web bez zmeny nastavenia Cookies vo vašom prehliadači, vyjadrujete tým súhlas s ich používaním. Podrobnejšie informácie Beriem na vedomie